16.2.07

Quina cagada!

sense que la temàtica ni la forma d'aquest post vulgui encetar una nova era del blogg, us explicaré una porcada, que per cert, no és que el Felip ja porti dues setmanes deixant-me penjat per anar d'excursió ;)

Com alguns ja sabeu treballo en un despatx a la cèntrica raval de jesús de Reus just al costat de la plaça del Prim de la que els reusencs n'estan tant orgullosos. La porta d'entrada és una mica amagada just a la mateixa entrada de l'Springfileld. Alguns recordareu el Cisa dels Diables de Reus, no té res a veure amb la història, però és el seu germà el propietari del despatx on estem de lloguer.
Em sembla que ja he dit que és centric i que per tant hi passa molta gent, que passeja, que compra, ... Doncs el "propassat" dimecres, no sé si per que ja és Carnaval i tot s'hi val o per la passa de grip intestinal que tomba per les nostres contrades i que no deixa "titer amb cabessa" entre les 14h i les 16h, tal com va estimar el CSI algú va deixar la seva signatura liquada i groguenca al mig de l'escala, just on fa una mica de cantó i hi ha un mirall del terra fins al sostre.
És a dir que el guarro o guarra en qüestió, a part, de guarro, va poder veure com es dilataven els esfinter i explotava aquella bomba química que ens va deixar ben perfumats tota la tarda.

El mateix CSI, anteriorment esmentat, ja ha confirmat l'alçada de l'energumen, i estan investigant el tema de què havia digerit i el seu color de pell. També han arribat a la conclusió que "això no és fa". Els veïns van declarar "Estem desamparats" i "on anirem a parar?"


Això és tot per ara.
Hildebrand

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui, ui... què us deia jo dels bons propòsits de principi d'any... Haurieu d'haver vist que l'afirmació "Anirem d'excursió cada dues setmanes" feia molt de tufillo a propòsit de cap d'any... :-)

KidNova ha dit...

Mitu no et passis... L'intenció és el que conta no?

Val a dir que jo lu de la bici tb m'ho vaig agafar amb moltes ganes però ara porta un meset aparcada.

McTutacara ha dit...

Si no s'ha pogut anar d’excursió ha estat per causes de salut.
Pel que fa al cagalló a l'escala, a l'ET ens en han deixat més d’una vegada. Cada any algú entra a les aules i despatx, fa destroces i, els individus no prenen res, o quasi res, com a compensació i record, ens deixa un o dos cagallons enormes, per la trencadissa...

Anònim ha dit...

Kidnova: "de bones intencions l'infern n'és ple"... (je, je, je...) La veritat és que com a mínim vosaltres us ho proposeu, jo, ni això! ;-(
McTutacara: I els regalets us els deixa amb llacets o sense??? (eeeecccssss, què rara és la penya...)