27.3.07

2000 botifarres

Es veu que els de villabajo, que reben tota la bromera, el sabó, l'aigua bruta, els pipis i els popos, no veuen bé la tele, o es que tenen apagons dia si, dia no.
Aquesta és una conclusió que trec jo, que ja sabeu que faig investigació social i sempre busco el rerafons i l'explicació de les coses que passen. La notícia, el fum que indica foc, és que a les Borges ja són 2000!
Jo que encara recordo que quan a l'escola estudiavem els pobles de les recents estrenades comarques Alforja era molt més gran, doncs tu.
Ja són 2000, 2000 què? borgencs, borgetans, borgetins?
Bueno, que com ja he dit el fum indica foc. I el foc és que aquesta gent del poble veí no para de fer la feina, sinó com s'explica aquest ritme de naixements? Clar que potser també és culpa d'alguns matacristos que han anat a viure allà i engendrar nous individus


(PD: jo he anat a viure a Reus, que sempre ha sigut una cosa de ben veure, és a dir que ningú em pot titllar de traidor).

5 comentaris:

McTutacara ha dit...

Vols dir que tota aquesta gent que viu a les Borges ho és de naixement? Vols dir que el fet de que siguin tant creients fa que no utilitzin sistemes anticonceptius de farmàcia? Ostres, això si que dona per un estudi “sexològic” en tota regla!! La relació beat-catòlic/sistemes anticonceptius... naixements!!
Suposo que si, el fet de que gent de les rodalies hagin anat a viure-hi fa molt, no? Sobretot pel preu dels pisos i cases al camp de Tarragona (Reus, Tarragona, Vila-seca, etc.)

KidNova ha dit...

Gran gesta! Per a celebrar-ho faràn una botifarrada popular?

Per cert no ets un trador ets un ganxet!!

Anònim ha dit...

Cony, quina obsessió amb les botifarres, nen! Fa un mes que només parles d'això...

Jobove - Reus ha dit...

si pots passa, gràcies

McTutacara ha dit...

Eiiiiiiiiiiiiiii!!
On ets? has desaparegut? t'ha passat quelcom?
Dona senyals de vida!!