12.1.07

Chiquijo

Porto molts dies sense escriure res. De fet ja se m'ha passsat completament la oportunitat d'escriure sobre els nadals, el nou any i tot això. De fet, en Mctutacara ja ens ha posat al dia i ens ha donat moralina nadalneca.

Vaig fatal de feina, vull dir que en tinc molta, i que no me l'acabo. A més porto tota la setmana a Màlaga (d'aquí lo de Chiquijo), molt bon temps, una sensació agradable. Aquesta tarda després de dinar me n'he anat a treballar a la platja una estona, com un senyor, vaja com un reietó. Llàstima que treballar a Màlaga també vol dir fer-ho lluny de casa i sol. Per remeirar-ho havia quedat amb el Jordi Dalmau per sopar, un company d'institut i universitat (de la colla de Reus) que està casat a El Ejido. doncs bé, hi ha hagut un accident a la carretera que ha deixat incomunicades les provincies d'Almeria i Màlaga ( i tenien previst que fins a les 12h de la nit no obriríen la circulació). Me n'he tornat cap i com cada dia aquesta setmana he sopat SOL, que gairebé no hi ha res pitjor.

Una abraçada per tothom
Hildebrand

3 comentaris:

KidNova ha dit...

Hosti quina enveja, a Malaga hi fa molta caloreta? Quants ºC?

Je et veig en el restaurant del hotel sopant solet a la llum d'ina espelmeta davant d'un plat de verdures bullides, en realitat deus estar en un bareto amb una gentada fotente unes canyes i unes gambes de màlaga, a que si?

Au!

Hild ha dit...

Que cabron!
La veritat es que la majoria de vegades he estat SOLET. Lu que es una putada.
Pero les canyes i les tapes no me les ha tret ningú
JA SOC AQUI

McTutacara ha dit...

Nin, vols fer una excurcioneta aquest dissabte?