12.9.06

Irracional?



Avui el Papa, que no estaba del tot fí, ha fet una missa o això que fan ells d'aquestes de traca i mocador. Tot i lo llarg que és l'article val la pena que el llegiu.
Benet XVI afirma que la teoria de l'evolució és "irracional"

El papa Benet XVI ha dit a Ratisbona que una part dels científics s'entesten a demostrar que Déu és "inútil" per a l'home i ha afirmat que la teoria de l'evolució és "irracional", que l'ateisme modern neix de la por a Déu i que l'odi i el fanatisme destrueixen la imatge de Déu.
El Pontífex teòleg ha dedicat la catequesi a explicar el que significa creure i després d'afirmar que el Credo "no és un compendi de sentències, ni una teoria", s'ha preguntat si és possible creure en els nostres dies i si és una cosa "racional"."Sense Déu els comptes no quadren""Des de l'Il·luminisme, almenys una part de la ciència s'entesta amb tenacitat a buscar una explicació del món en què Déu sigui una cosa supèrflua. Així, seria inútil per a la nostra vida. Però cada vegada que sembla que ho han aconseguit, la realitat es mostra evident. Sense Déu els comptes no quadren per a l'home, per al món i l'univers", ha afirmat el Papa.Joseph Ratzinger s'ha preguntat què existeix en l'origen i ha assegurat que només hi ha dues respostes: o la "Raó creadora, l'Esperit que ho fa tot i fomenta el desenvolupament" o la "irracionalitat, que sense cap raó produeix un cosmos ordenat de manera matemàtica, l'home i la raó".Segons el Papa, aquesta última només seria un resultat casual de l'evolució, "en el fons, una cosa irracional". Amb fermesa, el Pontífex ha destacat que els cristians creuen que en l'origen hi ha Déu i la raó i no creuen en la irracionalitat.Benet XVI ha assegurat que l'odi i el fanatisme destrueixen la imatge de Déu i que l'ateisme modern neix de la por a Déu, que no obstant és bondat i amor. El cap religiós de més de 1.000 milions de persones de tot el món ha afirmat que només Déu salva l'home de la por del món i de l'ànsia davant el buit de la pròpia existència.
Jo no necessito Déu per explicar res, ni les teories que expliquen l'evolució el necessiten. S'autoexpliquen. No necessiten ni de faules, ni de cuentos xinos, ni maresdedeu, ni ostiesconsagrades, que tot plegat sembla el joc dels trileros. Que baixi Déu i posi un comentari en aquest blog i llavors m'ho creuré

4 comentaris:

McTutacara ha dit...

Si que estava fi, si. L?església sempre ha intentat, amb més o menys eficàcia, de callar tot allò que pot fer mal al seu verdader objectiu, el control de la gent. No sols el control de la conducta manifesta (allò que fas objectivament), si no el més important, el control de la ment... inculcant pors mitjançant contes i faules. I la teoria de l?evolució no és quelcom que ajudi... Diu que cada cop que la ciència ha intentat explicar la ?creació?, sempre ha fallat, és clar, s?aprofiten de les pors i les misèries de la gent, expliqueu a una persona que no té res de res, que pateix cada dia garrotades per tot arreu, que al final de la seva vida no hi ha res, que ha aguantat totes les bufetades i no hi ha el paradís, com aguantarien els governs a una massa de gent que vol el seu tros de pastís, que ja no aguanta més? l?església, i totes les religions, serveixen per això.

Ells parlen de que Deu és amor, però ho ensenyen a cops de garrot, diuen que és bondat, i maten, torturen i mutilen en el seu nom.

Hild ha dit...

Només faltava això. Les paraules del Papa han insultat la comunitat musulmana.
I aquesta gent "no se anda con vhiquitas". Qui en serà el responsable del que passi?
Pot dimitir un Papa? Quan tornen a fer eleccions aquesta gent?

McTutacara ha dit...

Està be lo dels capellans i les seves històries, però no ens has explicat lo que vau fer a València!!

Hild ha dit...

ja quasi que no me'n recordava. Us ho explico demà o demàpassat que avui ja és una mica tard.

apali